Foto of Dia digitaliseren

Uw foto's of dia's op DVD

Uw dierbare foto's staan vaak in een mooi lijstje, de rest is geplakt in een album of ligt zelfs in een doos. U kijkt er maar zelden naar. In een slideshow komen uw foto's tot leven.
Maar u kunt er veel meer mee doen.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een levensloop van uw zoon of dochter als deze gaat trouwen, of van een familielid als deze 50 jaar wordt.

Hoge kwaliteit scans
Wij hebben professionele apparatuur waarmee uw foto's, negatieven of dia's in zeer hoge resolutie gescand kunnen worden. Oud materiaal dat beschadigd is geraakt kunnen wij voor u retoucheren voor een optimaal resultaat.
Na het scannen kunt u met deze bestanden weer prachtige nieuwe afdrukken (laten) maken. Ook kunt u ervoor kiezen dat wij de bestanden voor u verwerken tot een slideshow.

Uiteraard kunnen we ook van uw digitale foto's een mooie slideshow maken.

Kras en stofverwijdering
Onze professionele scanners zijn uitgerust met Digital ICE (Zie ook Kodak) waardoor kleurennegatieven en dia's ondanks de eventuele aanwezigheid van lichte krassen of stofdeeltjes in uitzonderlijke kwaliteit gescand kunnen worden.

Infra-rood kras- en stofverwijdering is niet altijd mogelijk. Digital ICE kan helaas niet overweg met Kodachrome dia's en zwart/wit negatieven die zilver bevatten.

'Foto van foto'
Scannen van originele foto's is ook mogelijk. Het oplossend vermogen van oude zwart/wit foto's van meer dan honderd jaar geleden levert meestal een verbluffende mate van detail; u zult versteld staand van de uitvergrotingen die wij hiervan kunnen maken. Oude foto's die beschadigingen bevatten kunnen wij voor u retoucheren, vaak met een ongekend goed resultaat.


Zie ook onze voorbeelden van 'foto van foto', uitvergroten en retoucheren

Slideshow